Behandlinger

Massage

Jeg yder massage i henholdsvis 30, 60 og 90 minutter.

Til enhver massage kan man altid tilføje laser som tillægsydelse for hurtigere opheling af eventuelle skader/infiltrationer i muskler.

Fysiurgisk massage 30 minutter
Fysiurgisk massage 60 minutter
Fysiurgisk massage 90 minutter
Dybdegående ansigtsmassage

Dybdegående ansigtsmasse er specielt velegnet til dig, der lider af spændingshovedpine, migræne, skærer tænder om natten eller døjer med spændinger i nakken.

Japansk Facelifting

Japansk Facelifting er en kombination af traditionel Japansk massageteknik, ansigtszoneterapi og lymfedrænage. Den opstrammer og stimulerer hudens muskeltonus, samtidig med at den afslapper spændte muskler og udglatter hudens linier.

Behandlingen er meget afstressende og man kan ofte se resultat efter 1.ste gang. Det anbefales at få 6-10 behandlinger indenfor 3 måneder for en varig effekt, og derefter kan man vedligeholde hver 8. uge efterfølgende.

Hot Stone massage

Her arbejdes der med varme basaltsten, samtidig med massagebehandlingen. 

Fysiurgisk massage (inkl. cupping som bindevævsmassage)
Laserbehandling, tillægsydelse til massage

Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Laser er god at tilvælge, hvis du f.eks. har mange muskelinfiltrationer.

Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og får dem til at ske meget hurtigere.